Si voleu signar la ILP Habitatge i voleu informació, ens trobareu a peu de carrer.

UAs 2Serem a peu de carrer per donar-vos la informació que us calgui del procés i per facilitar-vos la signatura a la Iniciativa legislativa popular Habitatge contra els desnonaments i la pobresa energètica per tal que “el Parlament aprovi noves polítiques d’habitatge i pobresa energètica que facin front a l’emergència social”.

Com ja sabeu, l’ANC dóna suport a aquesta iniciativa legislativa, impulsada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, l’Aliança contra la Pobresa Energètica  i l’Observatori DESC. Podeu veure la notícia aquí.

L’objectiu d’aquesta iniciativa legislativa popular és recollir un mínim de 50.000 signatures contra els desnonaments i la pobresa energètica a Catalunya.

Podeu trobar tota la informació sobre aquesta iniciativa al seu web.

Ens trobareu aquí:

UAs 21-26 de febrer

Aquesta entrada s'ha publicat en Parades de carrer i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.