Divendres 27 de febrer, anem a omplir la fira de Cornellà

Acte Divendres 27 de febrer de 2015

logo assembleaL’Assemblea Nacional Catalana et convida a participar el proper divendres, 27 de febrer, a les 8 del vespre, a la Fira de Cornellà (C. Tirso de Molina, 34, Cornellà de Llobregat), a l’acte de presentació del Pla d’Actuació de l’ANC, estructurat a l’entorn de tres grans eixos: Incidència política, Incidència social i Mobilització social

En l’acte es faran públiques les grans propostes d’actuació de l’ANC durant els propers mesos, així com el posicionament de l’Assemblea davant del proper calendari polític i que començarem amb la campanya “Els ajuntaments per la independència”.

Per guanyar el 27S, l’Assemblea ha de tornar a liderar el procés de forma decidida i ferma. Liderar a través de la il·lusió i el convenciment. Liderar a través de propostes i accions. Liderar a través d’un missatge clar i contundent.

27F-27S. Comencem! 

El divendres 27 de febrer hem d’omplir a vessar la Fira de Cornellà!

Inscripció prèvia

Necessitem, però, que per raons de seguretat i d’aforament del recinte us hi inscriviu prèviament mitjançat aquest formulari

https://assemblea.cat/27f2015

L’aforament està limitat a 2.000 persones, el formulari es tancarà un cop assolit aquest nombre d’assistents

Un cop realitzada la inscripció rebreu un correu de confirmació. Si no el trobeu assegureu-vos que no hagi anat a parar al correu brossa. Haureu d’imprimir-lo ja que us servirà d’invitació per entrar a l’acte.

No oblideu el vostre document d’identitat. Per raons de seguretat, us serà requerit conjuntament amb l’entrada per accedir al recinte.fira de Cornellà

Divendres tothom a  Cornellà!

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Comunicat ANC, Concentració, Reunió de socis i simpatitzants i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.