12 abril, primera convocatòria III Assemblea General Ordinària de l’ANC a Lleida

Primera convocatòria de la III Assemblea General Ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC)

Benvolguts/des,logo assemblea

Ens plau fer-vos arribar la primera convocatòria a la III Assemblea General Ordinària de l’ANC que tindrà lloc al Pavelló Barris Nord de Lleida el proper 12 d’abril de 2015.

Aquesta primera convocatòria només té l’objectiu d’informar-vos del dia i municipi on se celebrarà l’Assemblea General Ordinària d’enguany. El proper 20 de març rebreu una segona convocatòria indicant l’ordre del dia, els horaris i la resta d’informació.

A l’Assemblea General del 12 d’abril hi podran participar, amb dret a vot, totes aquelles persones inscrites com a membres de ple dret abans del 20 de març de 2015 i que estiguin al corrent de pagament de la quota corresponent al 1er Tr de 2015. Del 10 al 30 de març s’habilitarà un accés al web assemblea.cat  on els socis podran verificar la seva correcta inscripció a l’associació.

Per a qualsevol incidència heu d’enviar un correu a cens@assemblea.cat. indicant nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que té la incidència. La data màxima per respondre les incidències serà el 6 d’abril de 2015.

Se us demanarà que feu la preinscripció. La preinscripció no és obligatòria però si recomanable per facilitar l’organització de l’Assemblea General. La preinscripció estarà oberta del 20 al 30 de març de 2015. Per qualsevol incidència s’haurà d’enviar un correu a cens@assemblea.cat. indicant nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que té la incidència.

Per altra banda us comuniquem que el Secretariat Nacional va aprovar fer l’actualització del Full de Ruta i la confecció de la Ponència Marc. Aquests documents es penjaran al web de l’ANC el proper 5 de març de 2015.

Finalment, us informem que al web de l’ANC també trobareu penjat el Reglament de l’Assemblea General aprovat pel Secretariat Nacional el passat 14 de febrer de 2015 i ampliat el dia 24 de febrer de 2015, i les Instruccions i recomanacions que detallen qui, com i quan es podran presentar les esmenes al Full de Ruta i a la Ponència Marc.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb l’Assemblea a través del correu coag@assemblea.cat.

Pavelló Barris Nord Lleida
Comissió Organitzadora de l’Assemblea General (COAG)
1 de març de 2015

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Comunicat ANC i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 12 abril, primera convocatòria III Assemblea General Ordinària de l’ANC a Lleida

  1. Retroenllaç: 12 abril, véns amb nosaltres a Lleida? Desplaçament i/o dinar. Anem a la III Assemblea General Ordinària | ANC – Sabadell per la Independència

Els comentaris estan tancats.