Dissabte, 14 de març. CE Sabadell – UE Llagostera. Acció informativa a peu de l’estadi.

el Sabadell a la ChampionsEl proper dissabte 14 de març a les 6 de la tarda es juga el partit de futbol CE Sabadell contra la UE Llagostera.

Hi sou cridats a col·laborar en l’acció informativa que farem a la porta de l’estadi de la Nova Creu Alta. Repartirem fulletons  per donar a conèixer que la independència és una necessitat per defensar els interessos de l’esport català.

Les persones que vulguin participar en aquesta crida podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu voluntaris@sbdxi.cat. Deixeu-hi les vostres dades per poder-nos posar en contacte amb vosaltres.

En una Catalunya independent, tots els clubs de 2A i 2B jugaran a la màxima divisió i tindran opcions, cada any, de classificar-se per la fase prèvia de la Champions i l’Europe League. O sigui que es podran enfrontar als millors equips d’Europa i que els seus ingressos augmentaran considerablement: 11 milions d’euros, si juguen a la Champions o 8,6 milions només per classificar-s’hi.

Podeu consultar tots els beneficis de la independència pel vostre club i per l’esport català a www.esportindependencia.cat

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.