Documents de discussió de la III Assemblea General: Full de Ruta i Ponència Marc.

logo assembleaCom bé sabeu, s’ha convocat la III Assemblea General Ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) el dissabte 12 d’abril.

Les persones interessades poden fer la preinscripció del 20 al 30 de març. En aquest enllaç s’especifiquen els aspectes organitzatius de l’Assemblea: qui hi pot participar, contacte per a incidències, el Reglament de l’Assemblea i instruccions i recomanacions.

El pròxim 20 de març rebreu una segona convocatòria en què s’indicaran l’ordre del dia, els horaris i la resta d’informació.

Ara us fem arribar el Full de ruta i la Ponència marc aprovats pel Secretariat Nacional que són els documents que es debatran a la III Assemblea General Ordinària.

La discussió i aprovació d’aquests documents es farà de la manera següent:

  • Del 5 al 16 de març a les 12 del migdia: període perquè els socis feu arribar les esmenes a la Ponència marc i al Full de ruta. Per fer esmenes heu d’omplir el full plantilla de presentació d’esmenes que trobareu en aquest enllaç i posteriorment l’heu de fer arribar a SBDxI mitjançant el correu sabadell@assemblea.cat. Poseu-hi el vostre nom sencer, el DNI, i el telèfon.
  • El dimarts 17 de març farem una reunió general dels socis de SBDxI per debatre i aprovar, si s’escau, les esmenes presentades. En cas que les esmenes tinguin l’aprovació d’un mínim del 35 % dels assistents, s’enviaran al Comissió d’Esmenes. Si no es presenten esmenes es debatrà el text sencer i es votarà complet a excepció si hi ha socis de ple dret que en demanin la votació d’alguna peça separada.
  • Aquesta reunió general dels socis de SBDxI es farà al  Centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach a 2/4 de 8 del vespre. Aviat us en farem arribar l’ordre del dia.
  • Del 23 al 31 de març s’obrirà el període d’admissió, transacció o rebuig de les esmenes lliurades per les assemblees territorials a la Comissió d’Esmenes.
  • El 6 d’abril es publicaràal web de l’ANC les ponències d’actualització del Full de Ruta i de la Ponència Marc amb les esmenes incorporades per la Comissió d’Esmenes i el llibre d’esmenes vives per ser tractades el dia de l’Assemblea General.

Si voleu venir amb autocar o bé venir a dinar amb nosaltres podeu fer la reserva mitjançant aquest enllaç.

Us mantindrem informats!

Aquesta entrada s'ha publicat en Assemblea General Ordinària a Lleida i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.