Campanya Sortim a guanyar contra els greuges a l’esport català. Manifest i acte públic el 19 de març

L’esport català es mobilitza contra les ingerències de l’Estat que fan perillar el futur del sector amb la campanya Sortim a guanyar.

El món de l’esport català vol denunciar i posar de manifest els greuges i perjudicis que pateix l’esport per culpa de les darreres accions legislatives que menystenen i perjudiquen greument la realitat del sector.

Per aquest motiu, us demanem que signeu la petició que trobareu més avall i que participeu a l’acte públic convocat per al dijous dia 19 de març.

Amb aquestes accions, l’esport català vol denunciar i demanar la retirada de mesures com  la implantació de la llicència única, el menysteniment a la formació federativa, la manca de reconeixement de la figura del Pocket Money, l’eliminació de l’exempció sobre l’impost de societat, l’augment de l’IVA al 21%, l’exigència d’una RC de 70 milions d’euros als esportistes que participin en competició a carretera, etc…

En definitiva, l’esport de base i el sector esportiu en general es troba en una situació d’ofegament, fiscalització i intervencionisme que, per la seva realitat i manca de recursos, serà impossible que les entitats esportives sense ànim de lucre ho puguin suportar. L’augment de les càrregues i obligacions imposades a les entitats esportives i la retallada en recursos i suport al desenvolupament de la seva activitat, farà que l’activitat esportiva del nostre país se submergeixi i es precaritzi amb les nefastes conseqüències que, en tots els àmbits, això comportarà.

Per tot això, el conjunt de l’esport català  demana el cessament d’aquestes accions intervencionistes en el sector i les modificacions legislatives oportunes prenent en consideració la realitat del món esportiu, que en la seva majoria és de base altruista i es nodreix de l’acció voluntària de les persones.

Aquí teniu el manifest sencer i el formulari per adherit’hi

signa manifest

Inscriu-te per participar a l’acte públic contra els greuges aquí

Acte públic 19032015

 

Dia: dijous 19 de març de 2015

Hora: a les 12 del migdia

Lloc: Centre Esportiu Estació del Nord (c. de Nàpols, 42, Barcelona)

Fem bullir les xarxes amb l’etiqueta #sortimaguanyarBarcelona

Comptem amb la vostra adhesió i participació.

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Concentració, Manifest i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.