Catalan Weekend. Convida el món, explica un nou país. Participa-hi!

IMG_20150319_185847 Òmnium Cultural ha presentat Catalan Weekend, la campanya per a internacionalitzar el procés. L’entitat vol aconseguir explicar al mon  el moment que es viu a Catalunya. Per això crida tots els independentistes que convidin durant un cap de setmana llarg (25-28 de juny) coneguts de fora perquè vinguin a casa seva i, a més, posarà en contacte catalans que ofereixin una habitació i estrangers que vulguin venir. També anima les entitats catalanes que tenen vincles amb entitats situades a altres països que les animin a venir.

Entre el que aportin els amfitrions i els actes i trobades que organitzarà Òmnium, l’entitat vol explicar als estrangers què és el procés: els motius i els objectius. El punt culminant d’aquesta campanya serà el dia 27 de juny, quan es trobaran tots a Barcelona.

Tota la informació sobre la campanya la trobareu aquí

Vegeu el video de presentació

weekend

 

 

 

 

 

 

L’explicació del projecte aquí

Quim Torra

 

 

 

 

 

 

i els tres vídeos promocionals:

Aquí teniu el d’Empar Moliner

Empar

 

 

 

 

 

Aquí teniu el de Pep Cruz

Pep

 

 

 

 

 

Aquí teniu el dels joves

joves

 

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.