Compartiu amb els vostres avis el vídeo “Història d’un futur”

Video Història d'un futurDes del dia 13 de març ja es pot gaudir online i en descàrrega gratuïta el documental Història d’un futur que ha comptat amb la col·laboració de l’assemblea sectorial de l’ANC Jubilats per la Independència. El projecte reflecteix la visió d’un col·lectiu clau en la cursa cap a la independència de Catalunya aprofitant la seva experiència vital i l’aval d’haver treballat en diferents iniciatives socials, culturals o polítiques.

Història d’un futur, un documental de Marc Clarió i Bernat Garrigós basat en vuit  entrevistes a persones que tenen entre 71 i 94 anys, neix gràcies a les aportacions de particulars a través dels canals de micromecenatge. El seu objectiu és explicar un projecte col·lectiu, global i ambiciós a partir de testimonis reals i plenament connectats amb la realitat social i generacional que els ha tocat viure. Són 60 minuts per descobrir els problemes, inseguretats, pors i també il·lusions i ganes de treballar per un futur millor de la gent gran del nostre país.

Podeu trobar més informació i els enllaços per descarregar-vos el vídeo a: http://hdfutur.cat/historia-dun-futur-condicions-i-links-descarrega/

El vídeo el teniu aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Vídeos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.