Indetàper: Tens dubtes? Parlem-ne!

Indetàper és una iniciativa de Sant Cugat per la Independència per aconseguir ampliar el nombre de persones favorables a la independència. Consisteix en fer reunions informatives a domicilis i cases particulars, com les reunions que abans es feien per a vendre tupperwares a les cases. En aquestes trobades,  voluntaris de la ANC informen als assistents sobre les raons que impulsen el procés polític, i miren de resoldre els dubtes que els anfitrions els plantegin. L’objectiu no és convèncer, sinó que tothom tingui la informació suficient perquè puguin escollir millor l’orientació del seu vot.

El projecte va néixer de la mà de Jaume Viladric i s’està estenent per altres assemblees territorials, com ara Sabadell per la Independència que l’hem adoptat a nivell local. Aquesta iniciativa mostra la col·laboració que hi ha entre les diferents assemblees territorials i el caràcter transversal de l’Assemblea Nacional Catalana.

Més informació al blog de Sant Cugat per la Independència i a la Viquipèdia

SONY DSC

 

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat en Argumentari, Xerrada i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.