Mobilitzem el vot dels 200.000 catalans a l’exterior

De cara a les eleccions plebiscitàries del 27S ens cal mobilitzar el vot de totes les persones catalanes que que resideixen fora de Catalunya. Per això necessitem que ens ajudis a fer difusió d’aquesta informació. Fes-la arribar als teus coneguts amb dret a vot que viuen a l’estranger!

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) disposa de quatre estructures que treballen, de manera coordinada, per avançar en la internacionalització del procés d’independència de Catalunya:

1. La Comissió Internacional del Secretariat Nacional

2. El Consell de les Assemblees Exteriors (CAEC, Council of the Catalan Foreign Assemblies),

3. L’Assemblea Sectorial Catalunya-Exterior (CAT-EXT).

4. L’equip de Premsa i Comunicació Internacional (PCI).

Aquestes quatre estructures treballen actualment amb l’objectiu de mobilitzar el vot català a l’estranger.

Són molts els catalans que, per raons diverses, resideixen a l’estranger. A priori, s’intueix que aquestes persones tendeixen a ser properes als postulats independentistes, i és per això que la seva participació al 27S pot ser decisiva.

Però, de quanta gent parlem realment? A l’inici del 2015 hi havia uns 200.000 catalans residents a l’estranger que estaven inscrits al Cens Electoral de Residents Absents (CERA). A més, cal tenir en compte que hi ha molts catalans que resideixen a l’estranger temporalment i per això no s’hi han inscrit o que no desitgen inscriure-s’hi,  per la qual cosa aquesta xifra podria ser encara més alta.

I un cop sabem això, què podem fer?

Volem aconseguir que les persones catalanes que resideixen en països estrangers i que n0 estan inscrites al CERA, que h facin o bé que s’inscriguin al cens de residents temporals a l’estranger (ERTA), per tal que puguin exercir el seu dret a vot.

Volem aconseguir que tots els catalans residents a l’exterior exerceixin el seu dret a vot, per una via o altra, i que, quan ho facin, optin per les candidatures independentistes.

Tota la informació la trobareu en aquest web  

Fes-ho córrer!

ext

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en eleccions 27S i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.