Segona convocatòria de la III Assemblea General Ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana

nord2

Ens plau fer-vos arribar la segona convocatòria a la III Assemblea General Ordinària de l’ANC que se celebrarà al Pavelló Barris Nord (carretera de Corbins 1, Lleida, vegeu el mapa) el diumenge 12 d’abril de 2015. L’hora d’inici és a les 10.00 del matí i s’obriran les portes d’acreditació a partir de les 8.00.

A l’Assemblea General hi poden participar, amb dret a vot, els membres de ple dret inscrits a l’ANC abans del 20 de març de 2015 i que estiguin al corrent de pagament de les quotes fins al 1r trimestre de 2015 inclòs. També hi poden participar, sense dret a vot, les persones inscrites després del 20 de març de 2015, els simpatitzants i els col·laboradors de l’ANC i els acompanyants de membres de ple dret.

Per tal d’agilitar al màxim el procés d’acreditació i l’entrada, recomanem als membres de ple dret que us inscriviu mitjançant aquest enllaç: https://assemblea.cat/reserves2015

Per a la resta d’assistents que no siguin membres de ple dret la preinscripció és obligatòria, i la podeu fer també en aquest enllaç: https://assemblea.cat/reserves2015 .

Un cop feta la inscripció rebreu al vostre correu un codi de barres que heu d’imprimir i amb el qual podreu accedir directament al recinte. Si no us podeu imprimir el codi de barres, imprimiu-vos el correu electrònic.

Si quan feu la vostra inscripció, teniu qualsevol incidència, heu d’enviar un missatge a cens@assemblea.cat. indicant el vostre nom i cognoms, NIF, adreça electrònica i telèfon de contacte de la persona que té la incidència.

L’ordre del dia del’Assemblea és el següent:

 1. Obertura i benvinguda
 2. Elecció o ratificació de la Mesa
 3. Elecció dels interventors d’acta
 4. Presentació i aprovació, si escau, de l’informe de gestió del Secretariat Nacional
 5. Presentació i aprovació, si escau, de l’informe econòmic de l’exercici
 6. Presentació i aprovació, si escau, de la proposta de pressupost ordinari per a l’exercici 2015-2016.
 7. Presentació i aprovació, si escau, de la proposta de convocatòria del procés electoral per escollir els membres del Secretariat Nacional.
 8. Presentació, votació i aprovació, si escau, de les esmenes vives de la Ponència Marc.  Aprovació de la Ponència Marc
 9. Presentació, votació i aprovació, si escau, de les esmenes vives del Full de Ruta. Aprovació del Full de Ruta.
 10. Presentació de l’acte de l’11S
 11. Cloenda

Per incorporar qualsevol altre punt a l’ordre del dia anterior s’ha de proposar com a molt tard el 3 d’abril de 2015, i ha de ser signat per un número de socis que representi com a mínim el 5% del cens de socis de ple dret, i enviar-ho a l’adreça coag@assemblea.cat. com estableix el Reglament de l’Assemblea General.

Des de la Comissió Organitzadora de l’Assemblea General (COAG) us proposem la següent mesa per a l’Assemblea General: Carles Segura i Buixó com a president; Josep Colomer i Besga com a secretari, i Cecilia Artigues i Pons, Meritxell Serret i Aleu i Jordi Vilarasau i Farré com a vocals.

Us recordem que trobareu els següents documents penjats al web de l’ANC www.assemblea.cat

 • el 30 de març :  l’Informe de Gestió del Secretariat Nacional, l’Informe econòmic, el Pressupost 20015-2016 i la proposta de convocatòria de les eleccions del Secretariat Nacional
 • l’1 d’abril : la ponència d’actualització del Full de Ruta i de la Ponència Marc, i les esmenes vives provisionals de tots dos documents.
 • el 6 d’abril : les esmenes vives de tots dos documents que hauran de ser votades a l’Assemblea General

Des del 30 de març fins al 4 d’abril també podreu presentar les vostres preguntes a l’Informe de Gestió del Secretariat, a l’Informe econòmic i a la proposta de pressupostos enviant un missatge a preguntes.informe@assemblea.cat on heu d’indicar el vostre nom i DNI i la vostra pregunta.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu coag@assemblea.cat.

Moltes gràcies,

Atentament,

Comissió Organitzadora de l’Assemblea General (COAG)
20 de març de 2015

Aquesta entrada s'ha publicat en Assemblea General Ordinària a Lleida i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.