Inventari per la independència

Inventari per la independènciamapa inventari exterior

Aquesta és una iniciativa de l’assemblea sectorial Arquitectura, Edificació i Territori per a la Independència de l’ANC que vol mostrar el patrimoni immobiliari de l’Estat espanyol a Catalunya  i a l’exterior i recollir propostes de nous usos per aquells immobles desocupats, tancats o amb funcions duplicades o innecessàries en el futur Estat català.

L’inventari que s’està fent vol ser una eina que ajudi la ciutadania a participar en els afers públics per tal de pensar en les necessitats d’equipaments o serveis, participar en un debat obert amb veïns, associacions i ajuntaments, i definir propostes dels nous usos que es considerin adients.

Les persones interessades en aquest projecte us hi podeu posar en contacte mitjançant el seu blog i la seva adreça electrònica arquitectes@assemblea.cat.

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.