ARA ÉS L’HORA omple el Sant Jordi i es proposa ara omplir l’Anella Olímpica el 24A

tornen_les_urnes_690La campanya unitària Ara és l’hora ha omplert les 15.500 localitats del Palau Sant Jordi, recinte on durà a terme part de l’acte Tornen les urnes, tornem al carrer el proper 24 d’abril, després que obrís inscripcions el passat dilluns 30 de març. L’acte, doncs, desborda el Palau i l’organització planteja ara omplir l’anella de Montjuïc ampliant-lo a l’exterior.

Ara és l’hora està treballant amb l’Ajuntament de Barcelona per garantir que l’acte es desenvolupi amb totes les condicions de seguretat necessàries. Les inscripcions continuen obertes a www.araeslhora.cat per tal de sumar el màxim de gent possible.

Així doncs, Ara és l’hora amplia l’acte a l’exterior amb actuacions i intervencions per tal de mobilitzar el màxim de gent dins i fora del Sant Jordi i encarar amb força uns mesos determinants fins a les eleccions del 27 de setembre.

Tornen les urnes, tornem al carrer reivindicarà la feina que cal fer per tal de guanyar les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, posant especial èmfasi en les eleccions municipals del 24 de maig, que han de servir per reforçar el procés cap a la independència des dels ajuntaments.

L’acte, que ha de donar un nou impuls de cara als mesos determinants que afronta el país, comptarà amb actuacions i les intervencions dels representats de les entitats, entre d’altres.

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Ara és l'hora i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.