Documents per l’Assemblea General Ordinària del 12 abril. Darreres modificacions

Ja tenim l’Assemblea General Ordinària (AGO) a tocar!

Us fem saber que hi ha hagut modificacions de darrera hora que cal que tingueu en compte. La Comissió organitzadora de l’AGO us fa saber que:IMG_20150409_151414

Ahir vam penjar al web assemblea.cat els documents del Full de ruta i de la Ponència marc amb la inclusió de totes les esmenes acceptades o transaccionades. També vam penjar-hi els llibres d’esmenes vives corresponents a tots dos documents i que caldrà sotmetre a votació en l’Assemblea General de Lleida del diumenge 12 d’abril.

Important: avui, hem modificat aquests documents. Podreu veure que en el Full de ruta i en la Ponència marc hi hem afegit una fe d’errates que incorporen esmenes que havien estat acceptades i que, per error, no vam incloure en el seu moment.

També podreu veure que hem inclòs dues esmenes vives més en el Llibre d’esmenes del Full de ruta. Els seus esmenant van demanar de mantenir-les com a vives i, també per error, no s’hi van incloure.

Us recordem que encara podeu apuntar-vos a l’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA QUE CELEBREM A LLEIDA AQUEST DIUMENGE DIA 12 D’ABRIL. En aquest enllaç trobareu el formulari d’inscripció i tota la informació relacionada: https://assemblea.cat/ago2015

També podeu accedir al dossier del participant clicant al següent enllaç https://assemblea.cat/sites/default/files/ago2015/dossier_ago15.pdf En aquest dossier hi trobareu les indicacions detallades de com arribar al Pavelló Barris Nord de Lleida.

Com que enguany l’Assemblea General Ordinària es fa en diumenge i un percentatge força elevat de gent vindreu de fora de les comarques de Ponent, podeu aprofitar les ofertes de cap de setmana organitzades per Turisme de Lleida:
http://www.turismedelleida.cat/viure-a-lleida/ofertes-turistiques/cap-de-setmana-a-lleida).

Us hi esperem a tots!

La comissió organitzadora de l’AGO

Sabem on anem!

Aquesta entrada s'ha publicat en Assemblea General Ordinària a Lleida i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.