Necessitem voluntaris per l’acte del 24 d’abril al palau Sant Jordi

tornen

L’acte del 24 d’Abril al palau Sant Jordi està superant les expectatives, i suposa un gran repte logístic per l’ANC.

La tasca dels voluntaris serà més important que mai. Per aquest motiu, et volem demanar que t’apuntis com a voluntari o voluntària a l’acte.

 

 

Et pots inscriure aquí triant l’horari que més t’encaixi. Et requerim per a tasques generals com ara:

  • Muntatge: ajudar en tasques de muntatge de l’espai, col·locació de materials, … Es quedarà a les 9-10 del matí al Palau Sant Jordi.
  • Marxandatge: col·laborar a les paradetes de marxandatge de l’assemblea, col·locades a l’interior del Palau Sant Jordi. Caldrà ser-hi a les 5 de la tarda.
  • Control d’accessos i acomodació: facilitar l’accés a tots els inscrits i la col·locació i distribució en les graderies. Caldrà ser-hi a les 5 de la tarda.
  • Urnes: un cop finalitzat l’acte ajudar a recollir els sobres amb donacions amb unes urnes. Caldrà ser-hi a les 7 de la tarda.
  • Construcció d’un mosaic.

Una de les tasques més especials consisteix a col·laborar en un petit homenatge a les persones que heu fet possible tot el que hem viscut: els voluntaris i les voluntàries! Necessitem la vostra col·laboració en una acció artística a l’escenari que tindrà un paper molt important en l’acte del 24A.

Per participar en aquesta acció cal tenir disponibilitat per un assaig el el dimarts 21 a partir de les 16 h a Barcelona i disponibilitat per ser al Palau Sant Jordi el divendres 24 d’abril a partir de les 14 h del migdia.  Inscriu-t’hi aquí

Si pots, no ho dubtis!. Com sempre, els voluntaris son imprescindibles, són la peça clau per a l’èxit de l’esdeveniment.

Comptem amb tu?

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Ara és l'hora i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.