Dimecres, 22 d’abril, presentació del llibre de Til Stegmann a Sabadell

SONY DSCEl proper dimecres 22 d’abril, just abans de Sant Jordi, tenim el goig de comunicar-vos que tindrem Til Stegmann a Sabadell presentant-nos el seu darrer llibre Ambaixador de Catalunya a Alemanya.

Til Stegmann, lingüista alemany i catedràtic de filologia romànica a la Universitat de Frankfurt am Main, és un gran coneixedor i divulgador de la cultura catalana a Alemanya. És fundador de la Biblioteca Catalana de la Goethe-Universität Frankfurt am Main, la Deutsch-Katalanische Gesellschaft (Associació germanocatalana), i l’Oficina Catalana-Katalanisches Kulturbüro Frankfurt.

Ha rebut, entre molts altres guardons, la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya el 1985, el Premi Ramon Llull el 2007 i el Premi Pompeu Fabra per la projecció i la difusió de la llengua catalana el 2008.

Farem la presentació a la sala d’actes del Casal Pere Quart (Rambla, 69)  a dos quarts de 8 del vespre i serà moderada per Rosaura Nebot.

Us enllacem un parell d’articles per anar fent boca:

Til Stegmann: “Els catalans ja no son dòcils ovelles obedients” (Vilaweb)

Til Stegmann, quaranta anys d’ambaixador català a Akemanya (Vilaweb)

No us podeu perdre aquesta gran oportunitat!

Aquesta entrada s'ha publicat en Presentació de llibre i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.