L’ANC de Dinamarca recull signatures per donar suport al debat parlamentari sobre el “dret a la lliure determinació dels pobles”.

parlament danèsDONEM EL NOSTRE SUPORT A L’ANC DE DINAMARCA
El Ministre d’afers exterior danès, Martin Liedegaard i els partits parlamentaris danesos han estat cridats pels diputats Nikolaj Villumsen i Christian Juhl, del partit Enhedslisten (Alança roja-verda) a debatre sobre el dret de vot dels catalans per decidir els seu futur polític. El ple serà el dimarts 12 de maig al Folketinget (Parlament danès) a la sessió F26  “Dret a la lliure determinació dels pobles”.

Per tal de donar suport a aquesta iniciativa, L’ANC DE DINAMARCA HA IMPULSAT UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES des de la pàgina danesa skrivunder.net . El text presentat per l’ANC Dinamarca presenta l’esdeveniment i diu:

“En democràcia totes les persones tenen el dret fonamental a expressar-se, a fer sentir la seva veu, a emetre el seu vot. Et demanem que donis el teu suport personal a aquesta petició i, d’aquesta manera, enviïs un fort missatge de compromís amb la democràcia al Parlament danès”.

La petició de suport es pot firmar a http://www.skrivunder.net. És molt senzill (encara que el formulari estigui en danès!) només demana i en aquest ordre: nom, cognom, ciutat, país, adreça de correu, i si es vol que la signatura sigui pública.

denmark
Us demanem doncs que entreu a la pàgina i signeu. Un cop ho hàgiu fet, feucircular també aquesta petició entre familiars, amics i coneguts.  

Podeu anar seguin la notícia a través de Facebook,  Twitter ( @ANCDinamarca ) i amb el hashtag #VISIGERJA
L’ACCIÓ EXTERIOR DE L’ANC NO S’ATURA.

Moltes gràcies per endavant!

Comissió Internacional de l’ANC

Aquesta entrada s'ha publicat en Recull signatures i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.