9 de maig de 2015: eleccions al Secretariat Nacional i als secretariats locals de l’ANC

ELECCIONS AL SECRETARIAT NACIONAL I LOCCAL de SBDxI-ANC, 2015El passat dia 12 d’abril, a Lleida, es va acordar de convocar eleccions per escollir el nou Secretariat Nacional el dissabte 9 de maig de 2015.  La renovació del Secretariat local de Sabadell per la Independència –ANC es durà a terme en els mateixos terminis que el Secretariat Nacional a fi de facilitar la participació en la convocatòria d’aquestes eleccions.

Les eleccions es faran a la seu del local de Sabadell per la Independència – ANC, carrer de l’Illa, 1-3 de Sabadell: podreu venir a votar des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia.

El moment històric del procés nacional que estem vivint fa que sigui molt important la participació de tots els associats.  També ho és perquè el nombre i la rellevància de les persones que deixaran el càrrec del SN suposarà un repte organitzatiu per tota l’ANC.

La necessitat i justificació polítiques de fer les eleccions en aquest moment les podeu trobar en aquest document que us enllacem aquí

Aquí teniu tota la informació:

Reglament electoral

Resum del reglament electoral

Cronograma del procés electoral

Com presentar candidatures al Secretariat Nacional

Democràcia és participació!

Francesc Baró

Coordinador de SBDxI – ANC

Aquesta entrada s'ha publicat en Eleccions SN i SL i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.