28 d’abril. Tertúlia: Corrupció i atur comparat a l’estat espanyol, a càrrec de Jordi Millà

SONY DSCDins del cicle de tertúlies Construïm un país nou us convidem a venir una altra vegada.

La nova tertúlia, Corrupció i atur comparats a l’Estat espanyol anirà a càrrec de Jordi Millà, secretari d’organització del Cercle Català de Negocis, responsable de les àrees d’Actes i Formació, i serà moderada per Marc Monràs,                                                                                               membre de SBDxI.

Jordi MillàJordi Millà és perit i enginyer tècnic industrial. Graduat en filosofia (Sorbona de París). Consultor d’assegurances i LossAdjuster de sinistres. Ex-director d’una multinacional asseguradora a Catalunya durant 10 anys.

L’acte es farà el pròxim dimarts, 28 d’abril a 2/4 de 8 del vespre a la seu d’Òmnium Cultural de Sabadell (carrer de la Salut, 151, baixos).

Preguntes com :Què passarà amb les pensions?,Què passarà amb l’atur? Què passarà si seguim com ara? Són preguntes que veuran la llum a la xerrada col·loqui de Jordi Millà d’aquest dimarts vinent.

CCNEl Cercle Català de Negocis (CCN) és una associació d’empresaris, directius i professionals que, vol disposar d’un estat propi per tal de garantir el futur del teixit empresarial català. Com a associació sense ànim de lucre, vol ser un grup de pressió organitzat i decisiu per a l’assoliment d’un estat propi per a Catalunya dins de la Unió Europea.

Us deixem a l’abast l’enllaç al seu web on trobareu  continguts molt interessants. També podeu escoltar la conferència de Jordi Millà, Raons per la independència, de febrer de 2014, per començar-lo a conèixer: aquí.

Ens agradarà molt comptar amb la vostra participació!

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferència i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.