Hem recollit prop de 600 signatures a favor de la ILP Habitatge contra desnonaments i pobresa energètica

paradetes2Com ja sabeu, a mitjans de febrer d’enguany l’Assemblea Nacional Catalana es va  sumar a la ILP Habitatge: contra els desnonaments i la pobresa energètica, acordant un marc de col·laboració en la recollida de signatures. Us en fèiem cinc cèntims en aquesta entrada

Des del 21 de febrer, hem estat cada dia a peu del carrer amb els nostres voluntaris de SBDxI-ANC recollint signatures amb la intenció d’aconseguir el màxim d’adhesions.

A hores d’ara us podem dir, ben orgullosos, que hem aconseguit recollir gairebé 600 signatures!

IMG_20150429_215250Volem agrair l’esforç i la dedicació dels voluntaris que han anat explicant el perquè de la petició a peu de carrer, i a aquells que ho han explicat a les persones que venien al nostre local del c. Illa.

Moltes gràcies també a tots els ciutadans i ciutadanes que han tingut la sensibilitat i consciència social així com la voluntat de signar.

Han estat 3 mesos de feina durant els quals hem anat combinant els arguments generals d’independència incloent els de justícia social que ens han permès entrar en el detall de la petició engegada per la PAH.

20150427152916Convençuts que la independència no té sentit sense la justícia social i pensant que junts farem possible un nou estat, iniciarem un nou procés constituent de regeneració democràtica que ens permetrà gaudir de millors condicions socials i econòmiques per a tothom.

Donem per tancada la recollida. Les vostres peticions ja son camí de la seu de l’ANC per sumar-se a les que s’han anat recollint arreu del territori.

Una vegada més, gràcies a tothom per fer-ho possible!

Aquesta entrada s'ha publicat en Recull signatures i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.