Eleccions al SN i als SL 2015: candidatures al Secretariat Nacional i al Secretariat local de SBDxI admeses provisionalment

ELECCIONS AL SECRETARIAT NACIONAL I LOCCAL de SBDxI-ANC, 2015A l’Assemblea General de Lleida del dia 12 d’abril es van convocar les eleccions per a la renovació dels càrrecs del Secretariat Nacional de l’ANC per al 9 de maig de 2015, i també per als secretariats de les assemblees territorials i sectorials.

Pel que fa a la renovació dels càrrecs del Secretariat Nacional, podeu trobar tota la informació sobre les candidatures admeses provisionalment en aquest enllaç. Igualment, podeu trobar el reglament electoral, consultar el cens i la resta d’informació respecte d’aquestes eleccions en aquest enllaç.

Pel que fa a la renovació dels càrrecs del Secretariat local de Sabadell per la Independència, la Junta Electoral Local informa que les candidatures admeses provisionalment són les següents:

– Candidatures presentades per al càrrec de coordinador/a:

  • Francesc X. Baró
  • Joaquim Duaso

– Candidatures presentades per al càrrec de secretari/ària:

  • Albert Parés
  • Marga Estrada

– Candidatures presentades per al càrrec de tresorer/a:

  • Sílvia Ferrer

La Junta electoral local fa constar que Francesc X. Baró, Albert Parés i Sílvia Ferrer han indicat en els seus escrits de presentació de candidatura que es presenten conjuntament com a integrants del mateix equip de treball.

Properament afegirem més informació sobre cada una de les candidatures presentades.

Des de la publicació d’aquesta informació en el blog i fins a les 24 hores del dia 3 de maig, les persones que formin part d’alguna candidatura provisionalment exclosa poden reclamar contra la seva exclusió i qualsevol tercera persona pot impugnar
una candidatura provisionalment admesa. En tots els casos, caldrà presentar les
al·legacions oportunes de forma clara i concisa enviant-les a l’adreça electrònica sabadell@assemblea.cat . El dia 4 de maig es publicaran en aquest mateix blog les candidatures admeses definitivament.

Aquests terminis són els mateixos que s’apliquen a les candidatures al Secretariat Nacional admeses provisionalment.

Recordeu que les votacions es faran el dissabte, 9 de maig,  de les 10 del matí a les 2 del migdia, al nostre local (carrer de l’Illa, 1-3).

El moment històric del procés nacional que estem vivint fa que sigui molt important la participació de tots els associats.

Participeu i voteu: trieu els vostres representats!! Enfortiu l’ANC !

Aquesta entrada s'ha publicat en Eleccions SN i SL i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.