Eleccions al SN i als SL 2015: candidatures al Secretariat Nacional i al Secretariat local de SBDxI admeses definitivament

ELECCIONS AL SECRETARIAT NACIONAL I LOCCAL de SBDxI-ANC, 2015

Les eleccions per a la renovació dels càrrecs del Secretariat Nacional i també per als secretariats de les assemblees territorials i sectorials de l’ANC es faran el dissabte, 9 de maig,  de les 10 del matí a les 2 del migdia, al nostre local (carrer de l’Illa, 1-3).

El moment històric del procés nacional que estem vivint fa que sigui molt important la participació de tots els associats.

Pel que fa a la renovació dels càrrecs del Secretariat Nacional, podeu trobar tota la informació sobre les candidatures admeses definitivament en aquest enllaç. Igualment, podeu trobar el reglament electoral, consultar el cens i la resta d’informació respecte d’aquestes eleccions en aquest enllaç.

Pel que fa a la renovació dels càrrecs del Secretariat local de Sabadell per la Independència, la Junta Electoral Local informa que les candidatures admeses definitivament són les següents:

– Candidatures presentades per al càrrec de coordinador/a:

– Candidatures presentades per al càrrec de secretari/ària:

– Candidatures presentades per al càrrec de tresorer/a:

La Junta electoral local fa constar que Francesc X. Baró, Albert Parés i Sílvia Ferrer han indicat en els seus escrits de presentació de candidatura que es presenten conjuntament com a integrants del mateix equip de treball.

Participeu i voteu: trieu els vostres representats!! Enfortiu l’ANC !

Aquesta entrada ha esta publicada en Eleccions SN i SL, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.