Reacció de l’AMI a la resolució de la Junta Electoral Central que ordena la retirada de les estelades

L'estelada al balcóEn relació amb l’anunci que la Junta Electoral Central (JEC) ha fet aquest dijous d’ordenar la retirada durant la campanya electoral de totes les estelades que es trobin en “edificis i espais públics de Catalunya”, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), expressa que:

1.- Lamenta que s’hagi dictat aquesta resolució, que s’ha produït a requeriment de la formació antisobiranista Societat Civil Catalana.

2.- Recomana a tots els municipis associats que, tan bon punt els sigui comunicada oficialment, acatin la resolució de la JEC i considerin el principi de “neutralitat” que ha de regir en un període electoral només en el cas dels edificis que esdevinguin locals electorals.

3.- Adverteix que les estelades tornaran a onejar als ajuntaments, consells comarcals, diputacions i entitats municipals descentralitzades (EMD) associades a l’AMI i als locals municipals un cop hagi finalitzat el període electoral.

Finalment, l’AMI fa un crida als ciutadans que així ho desitgin a penjar l’estelada als balcons de les seves vivendes.

Canviem prohibim per omplim: omplim els balcons d’estelades. Omplim les urnes de vots!

SONY DSC

SONY DSC

 

Si teniu l’estelada vella us la canviarem.

I si no en teniu us la regalarem.

Passeu pel local de SBDxI-ANC (c.Illa, 1-3)

Aquesta entrada s'ha publicat en eleccions 24M, Manifest i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.