Divendres 29 de maig, enlairem els nostres desitjos per la independència

cart_28-6-15_4_a_elsnotes_petitEstem a només 4 mesos del 27s, un dels moments més importants i decisius de la nostra història. Aviat tindrem l’oportunitat de decidir el nostre futur, de construir un nou estat.

Què farem? Ens resignarem a seguir igual? Decidirem per un nou estat on la justícia social sigui l’eix vertebrador de les polítiques per desenvolupar en el nostre país? Només depèn de nosaltres de convertir els somnis en realitat.

El proper divendres 29 de maig farem una festa! Veniu a expressar els vostres desitjos. Enlairarem molts globus gegants plens d’anhels i somnis i enlairarem la nostra il·lusió tan amunt que res ni ningú ens podrà aturar.

Durant l’acte comptarem amb les actuacions de la Coral Els Notes i la Coral Cantaires de Can Feu

les dues corals

L’acte estarà presentat per Josep Boltaina

Us esperem divendres 29 de maig a les 8 del vespre a la plaça del Dr. Robert.

Veniu a participar enlairant els vostres desitjos!

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, eleccions 27S i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.