Presentació de l’InformeCAT 2015, el dijous 11 de juny

11_06_2015 InformeCAT_PortadaUs convidem a l’acte de presentació de l’InformeCAT, organitzat per la Plataforma per la Llengua-Vallès Occidental, amb la col·laboració de la CAL Sabadell, Òmnium Sabadell, el CNL Sabadell i Sabadell per la Independència-ANC. L’acte tindrà lloc el dijous 11 de juny a les 7 del vespre a la sala d’actes de l’Acadèmia Catòlica (carrer de Sant Joan, 20; vegeu el mapa).

Presentaran l’acte Marc Monràs, membre de la Territorial del Vallès Occidental de la Plataforma per la llengua; Neus Mestre, directora de la Plataforma per la Llengua, i Francesc Marco, membre de l’executiva i del secretariat.

L’InformeCAT és un document que mostra una panoràmica de la salut del català a través d’un recull de 50 dades dels diversos àmbits que tenen una influència més gran per a la llengua. L’objectiu és posar sobre la taula un document de referència que s’actualitzi anualment i que permeti disposar d’un termòmetre sobre l’estat i l’evolució de la llengua. Per a l’elaboració de l’InformeCAT es consulten diverses fonts i els estudis que l’entitat ha fet durant el darrer any.

Aquesta entrada s'ha publicat en Presentació de llibre i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.