Campanya de recollida d’aliments per al Rebost solidari de Sabadell els dies 5 i 6 de juny

El Rebost Solidari de Sabadell proporciona alimentació diària a 2.400 famílies de la ciutat.rebost solidari

Com en altres ocasions, es tracta d’habilitar taules de recollida d’aliments en establiments dels supermercats Caprabo, Condis, Cooperativa Consum, El Corte Inglés, Lidl, Mercadona, Sorli Discau i d’altres centres logo rebost Solidaricomercials. En total hi haurà 32 punts de recollida, en què unes 200 persones voluntàries facilitaran informació i recolliran les donacions d’aliments. Enguany, a més de les entitats que formen part del Rebost Solidari, en dos dels punts de recollida també hi participaran voluntaris de l’escola Nostra Llar i del BBVA.

SBDxI ens sumem a l’acció i demanem que com a socis hi col·laboreu.

Llegiu més aquí, i aquí

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.