Tothom en la seva mesura pot col·laborar a fer possible la independència. Aclariments sobre el butlletí 63

Benvolguts amics i amigues,

En el darrer butlletí, vam iniciar una sèrie de propostes per demostrar que es pot treballar i col·laborar en el procés cap a la independència de moltes maneres i des de molts llocs, i que no cal disposar de molt temps per poder donar un cop de mà. Per a il·lustrar la primera d’aquestes propostes,  fer difusió del nostre butlletí a amics i coneguts, vam il·lustrar-ho amb dues dones a casa, molt enfeinades i que, tot i això, col·laboren amb l’ANC enviant el butlletí als seus amics. Lamentablement aquesta il·lustració ha tingut altres lectures molt allunyades de la que volíem donar. Tothom que ens coneix sap que a l’ANC mai no es tolera cap actitud racista, sexista o masclista i ens disculpem si alguna persona o col·lectiu s’ha sentit molest per aquestes imatges. Intentarem en el futur estar més alertes en aquests temes i evitar imatges o textos que es puguin malinterpretar.
Cordialment,
Sabadell per la Independència – ANC
Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.