Consulta ANC dies 3 i 4 de juliol. T’escoltem!

20150630125241

Els dies 3 i 4 de juliol els socis de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) esteu cridats a consulta per a determinar si voleu que “l’ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya?”.

Per a fer-la possible, l’ANC disposarà de múltiples centres de votació repartits pel territori que obriran les portes el divendres 3 de juliol de 17.00 a 21.00 i/o el dissabte 4 de juliol de 10.00 a 14.00.

A Sabadell us esperem al nostre local de Sabadell per la independència, al c. Illa 1-3

El dies i horari per a la consulta:

– Divendres dia 3 de juliol de 5 a 9 de la tarda

– Dissabte dia 4 de juliol de 10 del matí a 2 del migdia

Els 34.768 socis amb dret a vot (membres de ple dret al corrent de pagament amb el cens actualitzat a 26/06) podran votar en qualsevol d’aquests punts habilitats. Podeu comprovar si esteu en el cens per a la consulta aquí.

El mateix dissabte 4 de juliol a la nit es presentaran els resultats provisionals que s’hagin rebut dels punts de votació sense incloure els que es rebin per correu, ja que el seu recompte serà més lent. La setmana següent es faran públics els resultats definitius.

Us hi esperem a tots. Per legitimar la consultar cal que votem el major nombre possible! Nosaltres decidim! Tornem a posar les urnes

Us recordem que dimecres 1 de juliol us convoquem a tots els socis  a 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes del centre cívic de la Creu Alta – Can Balsach, per donar informació sobre els detalls de la consulta i per donar veu a totes les opinions per poder debatre quin és el paper que l’Assemblea ha de tenir en l’actual i transcendental escenari polític.

Aquesta entrada s'ha publicat en 27s, Ara és l'hora, Consulta i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.