9 de juliol, presentació revista ‘Vallesos’, dedicada a la tradició castellera al Vallès

Maquetaci—n 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ens plau de convidar-vos a la presentació del núm. 9 de la revista Vallesos: Gent, Terra i Patrimoni, dedicat a la tradició castellera del Vallès i amb entrevista a Carme Forcadell (expresidenta de l’ANC) i Muriel Casals (presidenta d’Òmnium Cultural).

L’acte es celebrarà el dijous dia 9 a l’Espai Foc (Via Massagué, 5-7) a 2/4 de 9 del vespre i comptarem amb la presència de Núria Benítez (presidenta de Castellers de Sabadell) i Joan Sampere (cap de colla de Castellers de Sabadell), Joan Carles Sánchez (exalcalde i casteller), Carme Forcadell (expresidenta de l’ANC) i Juli Fernández (alcalde de Sabadell).

Fem pinya!

Aquesta entrada s'ha publicat en Presentació de llibre i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.