III Marxa per una Catalunya sense atur, sense pobresa i sense desigualtat

Cartell-de-la-marxaL’ANC ha acordat donar suport a la III Marxa per una Catalunya sense atur, sense pobresa i sense desigualtat, cridant a tota la ciutadania a participar en les concentracions que es faran davant els Ajuntaments per donar suport a l’entrega de les reivindicacions als nous Alcaldes i Alcaldesses.

La crisi econòmica global, l’espoli fiscal i l’escanyament cap a Catalunya per l’Estat espanyol i l’expansió de les polítiques neoliberals d’ajust i austeritat, han provocat un atur massiu i prolongat que ha sumit en la misèria a centenars de milers de persones, que pateixen desnonament de l’habitatge, tall de subministrament de l’aigua, llum i gas per impagament de les factures, etc. Mentrestant, bancs i grans empreses tenen beneficis multimilionaris i s’eixampla la desigualtat social en benefici dels rics.

L’aplicació de la última reforma laboral espanyola, a més de destruir més d’1 milió de llocs de treball, ha reforçat la precarietat laboral i ha devaluat els salaris. Amb l’extensió dels contractes a temps parcial i les retallades salarials els ingressos d’un terç de la població laboral són inferiors al salari mínim, un dels més baixos d’Europa. Ja no no és suficient tenir un contracte de treball per a deixar de ser pobre, i creixen les dificultats dels joves per a construir-se un futur.

Les retallades també han malmès les pensions de la gent gran. La no revalorització de les pensions amb l’IPC ha suposat la pèrdua de fins a un 6% del poder adquisitiu, afectant a centenars de milers de famílies que sobreviuen a l’empara de les pensions dels seus pares i avis.

 Ara és l’hora de dir prou i de mobilitzar-nos per a rescatar les persones i defensar la nostra dignitat!  Ha arribat l’hora d’apostar per un nou país de la gent i per a la gent. El 27 de setembre  és l’oportunitat de canviar el futur del nostre país.

L’Assemblea Nacional Catalana -ANC– fa una crida a les persones sense feina i a la ciutadania solidària per acompanyar la III Marxa, que passarà per diverses localitats de Barcelona i es trobarà amb assemblees de la ciutadania, i que lliurarà la seva carta de reivindicacions a les noves representacions municipals i al Parlament de Catalunya.

planol marxaEstà previst que la marxa passi per Sabadell el dimarts dia 7 cap a les 6 de la tarda. Anem a rebre’ls davant de l’Ajuntament amb estelades i a crits d’independència.

 

ARA ÉS L’HORA DEL CANVI. ÉS EL MOMENT DE DEFENSAR LA DIGNITAT.

PER UNA REPÚBLICA CATALANA SENSE ATUR, POBRESA NI DESIGUALTAT

 

La sectorial de Treballadores/ors participarem en tot el recorregut de la Marxa amb la nostra furgoneta. Si voleu estar informants podreu trucar del 6 al 9 al tel. 677 44 94 39

Treballadors xind

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Ara és l'hora, Concentració, Manifestació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.