Les meves vivències a Catalunya. Una experiència convertida en sentiment

vivencies_pEl dimecres 8 de juliol, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic de Can Deu, c. del Portal de la Floresta, s/n (vegeu mapa) farem una xerrada amb Aysa Soler, Charo Pérez i Anthony Corey Sànchez, sobre com la seva experiència de viure a Catalunya s’ha convertit en un sentiment.

Aysa Soler és una estudiant de 20 anys que estudia ciències polítiques i dret a la Universitat Autònoma de Barcelona. Fa un any que viu a Catalunya. Prové d’Almeria. Charo López és nascuda a Còrdova és catalana des dels 2 anys. Anthony Corey Sànchez és un noi de 17 anys futur estudiant de  ciències polítiques, català des que tenia un mes d’edat. Prové d’Hondures. És el noi de la signatura de les quatre barres.

Us hi esperem.

Aquesta entrada s'ha publicat en Xerrada i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.