Dimarts, 14 de juliol, “Els drets socials a la Catalunya de demà”

solidaritat_2_pDimarts, 14 de juliol a dos quarts de 8 del vespre, al Casal Pere Quart (Rambla, 69; vegeu el mapa) organitzem l’acte Els drets socials a la Catalunya de demà, que forma part de tots els que es fan dins l’eix  que versa sobre la solidaritat de la campanya d’estiu  Via lliure a la República Catalana que l’ANC està duent a terme a tot el territori català.

Comptarem amb la presència de M. Carmen Pastor, directora de Càritas Sabadell; Jordi Masip, president de la Creu Roja Sabadell; Gabriel Fernàndez, 3r tinent d’alcalde i regidor de Salut, Serveis Socials, Cooperació i Solidaritat, i Cristina Moreno, tècnica d’Actua Vallès.

 

L’acte serà moderat per Joan Saborido, membre de SBDxI.

Via lliure a la SolidaritatL’objectiu de la campanya Via lliure a la República Catalana és dibuixar els eixos de la futura República Catalana i donar arguments favorables a la independència en diferents àmbits. La solidaritat entre els pobles definirà la futura República Catalana, la qual defensarà la solidaritat, compensarà les injustícies socials i intensificarà la cohesió social. Assolirà l’objectiu del 0,7% del pressupost per a la solidaritat i la cooperació internacional. I es farà per la tradició solidària catalana interna i externa, el seu potentíssim tercer sector i les seves ONG.

Durant la setmana del 6 al 12 de juliol s’han dut a terme arreu del país diversos actes sobre l’eix de la solidaritat. Aquest dissabte es farà l’acte central a Manresa on es formarà un punter humà de color marró-rogenc que identifica aquest l’eix.

Si voleu tenir més informació dels actes d’aquest dissabte 11 de juliol, a Manresa, vegeu-ho aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Via lliure a la República catalana i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.