El primer diari de l’ANC. El canvi és a les teves mans.

diari 1La portada del diari El canvi és a les teves mans, publicat per l’ANC l’abril passat, apel·la directament al canvi i incorpora conceptes com la regeneració democràtica, la llibertat, la lluita contra la corrupció o la sanitat. A l’interior trobem l’opinió de persones reconegudes, independentistes o no, que expressen el seu respecte per la idea de la independència, en uns casos, o s’hi refereixen com a oportunitat de canvi, en d’altres. Són, entre d’altres, Dani Rovira, Vicente del Bosque, Sergi López o Raül Romeva.

El diari també recorda algunes de les lleis suspeses la darrera legislatura pel Tribunal Constitucional (TC) que afecten directament el benestar dels catalans i les catalanes, com la Llei contra la pobresa energètica o l’impost sobre dipòsits en les entitats de crèdit, entre d’altres.

El contingut, malauradament, encara és actual i per això us demanem que el feu arribar als vostres coneguts.

El teniu aquí: DIARI1_CANVI

Aquesta entrada s'ha publicat en Diari ANC i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.