[ARTICLE] “Se puede” o “no se puede”? de Marta Rojals

Marta Rojals

El “Sí se puede”, o millor dit, el “Sí que es pot” no és pas un problema. El problema el representa el “NO es pot”, l’immobilisme en el que ara ens trobem. El “Sí que es pot” és de tots, i si no mireu la portada del diari número quatre de l’ANC…

Us recomanem la lectura amena d’aquest article de la Marta Rojals “Se puede” o “no se puede”? publicat el dia 17 de juliol al diari dgital VilaWeb.

 

Marta Rojals, és una escriptora, articulista i arquitecta catalana. Fins ara ha publicat un parell de novel·les, Primavera, estiu, etcètera i L’altra junt amb una selecció d’articles prèviament escrits a VilaWeb, No ens calia estudiar tant

Aquesta entrada s'ha publicat en Article i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.