Via Lliure a la República catalana. 11 de setembre del 2015

Via lliure a la República Catalana.

La gent de Sabadell serem al tram 71.

Ja us hi heu inscrit?IMG-20150723-WA0005

 

Guia de la Via Lliure.

 1. Via Lliure. Què hi anem a fer?
 2. Recorregut i organització dels trams.
 3. Inscripció al tram
 4. Horaris
 5. Servei d’informació i seguretat.
 6. Crida a la participació de les entitats i animació.
 7. Desplaçament amb autocar.
 8. Samarreta
 9. Dubtes
 10. Via Lliure 2015. Què hi anem a fer?

Aquest Onze de Setembre, de la Meridiana, en farem un immens mosaic blanc. Un full nou on escriure i dibuixar com volem que sigui el país nou que hem de construir entre tots a partir del 27 de setembre, on tot comença.

vialliure-v2 (1)

El punter és la icona de la Via Lliure. Indica que sabem què volem i com aconseguir-ho: una ruta cap a la independència passant pel 27S!

Pel carril central de la Via Lliure hi avançarà un punter gegant en representació de tots els eixos de la República Catalana, que arribarà fins el Parlament de Catalunya.

El món ens mira.

IMG-20150703-WA0000Els eixos de la República Catalana, són el motiu vertebrador de la Diada d’enguany: equilibri territorial, solidaritat, oberts al món, diversitat, sostenibilitat, igualtat, benestar i justícia social, innovació, regeneració democràtica i educació i cultura i, expliquen que la independència és l’única oportunitat per a construir un país nou i millor.

Aquest 11 de Setembre farem la Via Lliure cap al plebiscit del 27S i un any més, farem història

 1. Recorregut i organització dels trams.

El recorregut de la Via Lliure anirà per la Meridiana des del carrer Rosselló Pòrcel fins el parc de la Ciutadella. La Via s’ha dividit en 135 trams, que es reparteixen els 10 eixos de la campanya d’estiu.

El tram de Sabadell és el tram 71, entre els carrers de Trinxant i Mallorca. El tram està dedicat a l’eix de la sostenibilitat i el color representatiu del punter és el verd-gris. Us aconsellem que us inscriviu en aquest tram, especialment les persones que hi aniran mitjançant un dels autocars de l’organització.

Si voleu veure l’evolució de les inscripcions ho podeu fer aquí. color verd

 1. Inscripció al tram 71:

Tothom que hi vulgui participar s’hi ha d’inscriure prèviament, mitjançant el web Via Lliure 2015 tant si hi aneu per mitjans propis com si ho feu amb els nostres autocars. Us hi podreu inscriure en grups màxims de 5 persones. Si sou més de 5 haureu d’anar fent la inscripció de 5 en 5. Teniu l’enllaç aquí.omplim la Meridiana

 1. Horaris:
 • S’aconsella arribar a Barcelona abans de les 3 de la tarda.
 • Estar prop del tram a partir de les 4 de la tarda.
 • Des de les 4 de la tarda fins les 17.14 hi haurà activitats als diferents trams.
 • La mobilització començarà a les 17.14h, com ja és tradició.
 • S’acabarà cap a dos quarts de 8 del vespre aproximadament.
 1. Servei d’informació i seguretat.

L’organització i seguretat ha estat assumida per les Assemblees Territorials del Barcelonès. Els responsables de tram, seran visibles i tindran a mà informació útil per als participants, activitats i altres informacions d’interès.

 1. Entitats i animació.

Fem una crida a totes les entitats a participar a la Via Lliure. Les entitats, l’activitat de les quals gira a l’entorn d’un dels 10 eixos i, també, i molt especialment les entitats dedicades a la cultura popular i els grups de música.

Si us inscriviu com a entitat hauríeu de posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu sabadell@assemblea.cat, i també comunicar-ho a l’adreça orgvia2015@assemblea.cat per tal d’informar del nombre d’assistents i del lloc des d’on es vol participar.

Si ens ho demaneu, com més aviat millor,  us prepararem un enllaç especial per la vostra entitat participant a la Via Lliure perquè podeu anar plegats amb un dels nostres autocars.

 1. Desplaçament amb autocar.

autocarPodeu fer la reserva i el pagament a través del formulari  sbdxi.assemblea.cat  per a un màxim de 15 persones cada vegada que accediu a l’aplicació.

El preu de cada plaça és de  15 euros.

8.SamarretaIMG-20150721-WA0007

A partir de dilluns 10 d’agost, tenim els paquets oficials que inclouen la samarreta, un domàs, xapes, el punter i un tríptic explicatiu. Tothom qui ho vulguin podrà adquirir-lo a la nostra Assemblea Territorial. (carrer de l’Illa, 1-3)

Tenim samarretes per a home i dona a 15 euros el paquet. També en tenim de soltes per a nens i valen 8euros.

S’encoratja a tothom a comprar-lo per tal de poder finançar les despeses organitzatives de la Via Lliure.

Consulteu els horaris d’estiu del local abans de venir. Els teniu aquí.

9. Dubtes

L’ANC intenta resoldre els dubtes que podeu tenir encara sobre la Diada. Proveu-ho aquí.

Preparem el 27S aquest 11S.IMG-20150721-WA0002

 

Guanyarem la independència!!!

 

Sabadell per la Independència – ANC

7 d’agost del 2015

Aquesta entrada s'ha publicat en 11S, Via lliure a la República catalana i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Via Lliure a la República catalana. 11 de setembre del 2015

 1. Retroenllaç: Guia per inscriure’s a la Via Lliure des del Vallès Occidental | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.