Dijous 30 de juliol: el Ple municipal debat la moció d’entrada a l’AMI

Logo AMIEls partits de govern municipal , ERC i la Crida, amb el suport de CiU, portaran a debat l’adhesió de Sabadell a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), en la sessió del Ple d’aquest dijous 30 de juliol.

Si surt aprovada la proposta, Sabadell serà la segona ciutat més gran de Catalunya adherida a l’AMI. No està clar però que es pugui sumar la majoria necessària de 14 regidors favorables.

Alguns partits de l’oposició, algunes associacions veïnals i col·lectius agrupats al voltant de la FECUS s’hi manifestaran presencialment en contra.

Sabadell per la Independència – ANC fa una crida a tots els socis i simpatitzants a fer un acte de suport als nostres representants polítics que defensen la moció a favor de l’adhesió a l’AMI i de fer-ho presencialment, a la sala de plens i a la plaça de Sant Roc, amb una estelada per fer visible el nostre mandat.

La sessió del Ple es farà aquest dijous 30 de juliol, a les 5 de la tarda, i els nostres representants sentiran que els fem costat amb les nostres estelades.

Teniu més informació d’aquest Ple en els enllaços següents:

http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/2146/ple/sabadell/votara/dijous/seva/incorporacio/ami

http://www.radiosabadell.fm/Noticies/La-FECUS-es-torna-a-posicionar-en-contra-de-l-adhesio-de-Sabadell-a-l-AMI

Volem formar part de l’AMI.

Fem costat als nostres representants amb la nostra presència.

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.