Sabadell per la Independència, present a la 19a Festa Africana a la nostra ciutat

festaafricana15_webEl passat dissabte 25 de juliol va tenir lloc a Sabadell la 19a Festa Africana  organitzada per l’Associació Africana de Sabadell, la Vocalia de Solidaritat de l’Associació de Veïns de Sant Oleguer-Sol i Padrís i l’Ajuntament de Sabadell a través de la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania, amb la col·laboració de la FAIV (Federació d’associacions d’immigrants del Vallès) i l’Associació de Guinea Bissau. L’objectiu de la festa és el de possibilitar el coneixement mutu entre les diverses cultures, tot fomentant els valors de la convivència. El lema d’enguany era El paper de la ciutadania sabadellenca d’origen africà en la construcció de la nova Catalunya.

Jordi Folch, membre de SBDxI, va ser convidat a parlar en un dels actes del dissabte, atès que l’eix de la setmana era justament el de la diversitat. Va explicar la posició de l’ANC i va llegir la darrera declaració de l’assemblea sectorial d’Immigració per la Independència sobre la necessitat que hi hagi presència de persones nouvingudes en les candidatures per al 27S (us el podeu baixar aquí).

Us deixem algunes imatges de l’acte i de la festa.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Recull fotogràfic i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.