17 de setembre: 2016, Un cant a la llibertat

principal_set15_pEl dijous 17 de setembre, a dos quarts de nou del vespre, al Teatre Principal de Sabadell (c. de Sant Pau, 6,  vegeu mapa), farem un acte sobiranista de suport a la transició nacional cap a l’Estat propi. Volem mostrar el nostre suport a la campanya Ara és l’hora impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per remarcar la importància de les eleccions del proper 27 de setembre.

L’impuls de la societat catalana ha obert el camí cap a la independència de Catalunya i ens ha permès ser on som. Per això, volem, mitjançant la poesia i la música, obrir els nostres cors i fer un clam a la llibertat del nostre país.

L’acte, que serà presentat pel periodista Pere Mas, comptarà amb la participació de Jordi Sanchez (president de l’ANC), un representant d’Omnium Cultural), Jordi Soler (alcalde de Caldes de Montbui, en representació de l’AMI) i Francesc Xavier Baró (coordinador de SBDxI). També tindrem les actuacions de Montserrat Carulla (actriu), Sergi Mateu (actor), Núria Feliu (cantant), Indira Ferrer (soprano) i Antoni Mas (pianista), Els Cremats i Grup Boira (grups d’havaneres i cant de taverna).presentació 17S (2)

Com comprar les entrades:

Podeu comprar les entrades mitjançant aquest enllaç. Queden entrades de 5 euros.

El mateix dia 17, a 2/4 de 8 al vestíbul del teatre Principal hi serem per vendre les últimes entrades que ens quedin.

Aquesta entrada s'ha publicat en 27s, Acte i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 17 de setembre: 2016, Un cant a la llibertat

  1. Retroenllaç: 17 de setembre: 2015, Un cant a la llibertat | Indira, soprano

Els comentaris estan tancats.