[ARTICLE] Ser independentista i no perdre-hi la salut mental, d’Imma Riu

DSC_0334El  28 d’agost es va publicar l’article Ser independentista i no perdre-hi la salut mental, un molt bon article d’Imma Riu, de Psicòlegs per la Independència que us recomanem fer servir com a eina de gestió emocional a l’hora d’argumentar a favor de la independència.

Arrosseguem molta càrrega emocional acumulada i cal que seguim representant la revolta dels somriures. A voltes això no és fàcil, doncs heus aquí uns bons consells d’una professional de la psicologia clínica i membre del col·lectiu Psicòlegs per la Independència

Us en recomanem la lectura! Aquí el teniu Ser independentista i no perdre-hi la salut mental

Seguim parlant amb tothom, argumentant pel sí, queden pocs dies per una oportunitat única que no podem deixar escapar, però somrient sense perdre els estreps.

Aquesta entrada s'ha publicat en Argumentari, Article, eleccions 27S, Formació i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.