Diumenge 20 de setembre. Festa de la diversitat cultural

Cartell ANC Festa de la Diversitat Cultural Setembre 2015 (3)Benvolguts companys i companyes,

Tenim la independència a tocar, hem de cremar tots els cartutxos que tenim a l’abast. Només queden un parell de setmanes i hem d’anar a totes. És ara o mai!

Fa temps que estem treballant amb el col·lectiu d’immigrants i Ara és l’hora de fer un pas més endavant, un pas de gegant, caminar plegats.

El pròxim diumenge dia 20 de setembre s’està preparant un gran acte a la plaça de la Cultura de Terrassa, de 12 a 7 de la tarda, d’àmbit comarcal.

La sectorial  d’immigració de l’ANC presentarà  la Declaració de l’ANC sobre la immigració en la República Catalana i demana, en nom de l’ANC que ens hi adherim per tal que la República Catalana sigui plural i inclusiva i reflecteixi la diversitat cultural i d’orígens de la nostra societat. És important que se signin abans del dia 20 de setembre, dia de la presentació.

Teniu la Declaració aquí.

A la Festa de la diversitat cultural hi participaran diferents associacions culturals i entitats dels diversos municipis de la nostra comarca signants del manifest.  També hi haurà actuacions musicals, performance i parlaments de personalitats del Secretariat Nacional i de la mateixa Sectorial d’Immigració.

Per la Festa es necessita la col·laboració del nombre màxim de voluntaris per garantir-ne l’èxit.

Tothom qui hi pugui participar cal que s’apunti en aquests enllaços, segons la tasca que prefereixi fer. És molt senzill, cal que hi poseu el vostre nom i cognom, marqueu la franja o franges horàries en què hi podem comptar i DESAR.

— Muntatge i logística de la Festa: aquí. 

— Paradeta de l’ANC: aquí.

— Bar: aquí.

Som-hi Sabadell, ara no és hora d’excuses. Sabem que sempre podem comptar amb el vostre suport i ARA també. Anem cap a Terrassa, aquest acte és de tota la comarca i nosaltres no hi podem faltar!

Agraïm la vostra inestimable col·laboració! Sense vosaltres no hauríem arribat tan lluny!

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.