Presentació del “Llibre de les meravelles” de Víctor Colomer

24_09_2015 Llibre meravelles_portadaEl proper dijous, 24 de setembre, a les 7 del vespre es presenta a la llibreria La Llar del Llibre de Sabadell (c. de Sant Antoni, 20), la darrera obra del periodista sabadellenc Víctor Colomer: El llibre de les meravelles.. L’acte comptarà amb la presència de l’autor i amb Albert Beorlegui, director del programa La caixa de Pandora de Ràdio Sabadell.

Víctor Colomer, autor dels originals calendaris de fotomuntatges Catalonia Dreamin’ i Cinema Barcelona, ara evoca Ramon Llull i ens presenta el seu particular Llibre de les meravelles. En les seves pàgines trobareu un centenar de fotomuntatges que mostren, amb un to irònic, l’aportació de Catalunya al món. Una sèrie de pròves gràfiques que evidencien que Catalunya ha estat sempre en els orígens de tot allò que ha estat important en la història de la Humanitat.

Aquesta presentació ha estat organitzada per la llibreria La Llar del Llibre.

Podeu trobar més informació del llibre en aquest enllaç.

Podeu baixar-vos el targetó de l’acte aquí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Presentació de llibre i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.