25s. La Vigília. La festa de la llum. Tornarem a ser independents després de 300 anys!

25set15_petitAquest cap de setmana donarem el tomb. El dia 27S marcarà un abans i un després a les nostres vides individuals i col·lectives.

El 25S. La Vigília. Farem llum a aquells que encara no tenen clar que la independència és l’única via de futur. Ho veuran i ho sentiran.

La Vigília serà molt especial. Farem una cercavila de llum que començarà a la plaça del Mercat i anirà recorrent i enllaçant diferents places fins arribar al final del passeig de la Plaça Major. El seguici anirà acompanyat per les Bruixes del Nord, els Diables de la Creu Alta , el Ball de Diables de Sabadell i les canonades del General Bum-Bum.

bruixesLa venda de les torxes (a 3€ cadascuna) es farà des de les 7 fins a 2/4 de 9 del vespre als següents punts de concentració: a la plaça del Mercat, a la plaça del Pí-Pi, a la plaça de l’Àngel i, al passeig de la Plaça Major (a les cantonades amb el carrer de la Palanca i del Pedregar).

A 2/4 de 9 prepararem el camí de torxes.  A Diablesles 9 del vespre arrencarem la comitiva acompanyats per les Bruixes, els Diables i el General Bum Bum.

general bumbum

Al final del passeig, punt final del recorregut, es llegirà uns textos i es cantarà Els Segadors com a cloenda.

Ens agradarà molt que ens acompanyis!

Ho tenim clar i ens farem sentir! Després de 300 anys tornarem a ser independents!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en 27s, eleccions 27S, General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.