Servei de transport de persones amb dificultats de mobilitat per traslladar-les fins als col·legis electorals el 27s + seguiment resultats

L’Ajuntament de Sabadell ha contractat a la Creu Roja un servei que permetrà el trasllat de persones a les quals, per malaltia, discapacitat o edat avançada, els sigui físicament impossible arribar pels seus propis mitjans al seu lloc de votació el proper diumenge 27. Les persones que necessitin aquest servei –que és gratuït– han de posar-se en contacte aquests dies o el mateix diumenge –tot i que és aconsellable trucar amb antelació– amb la Policia Municipal al telèfon 93 745 32 61.

6109601131_09ce3573fe_b

 

 

 

 

 

 

 

 

Així mateix també habilitarà una oficina de coordinació electoral al Casal Pere Quart (Rambla, 69), on hi haurà un dispositiu especial d’Atenció Ciutadana

Si voleu accedir a la publicació completa, la teniu aquí. Hi trobareu informació sobre Electors i membres de mesa, com seguir els avenços de participació, com accedir als resultats per telèfon mòbil i per xarxa.

formatget sbd

 

 

 

 

 

 

 

Que ningú es quedi sense votar! Aquestes eleccions marcaran l’inici d’un país normal. Fem-ho possible! Feu-ho saber a tothom!

Bon vot i barca nova! Ara és l’hora segadors!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en 27s, eleccions 27S i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.