«’Una màquina perfecta’: carta a Inés Arrimadas»

Avui us adjuntem l’article «’Una màquina perfecta’: carta a Inés Arrimadas» que el periodista Albert Om va publicar divendres dia 2 d’octubre al diari ARA. En aquest article, Om assenyala encertadament les maneres de fer política de Ciutadans. Unes maneres de fer capcioses i enganyoses, habituals en la política Resultat d'imatges de ciudadanos rivera arrimadasespanyola, però que s’aparten de la manera de fer de la política catalana. Pensem que ens convé ser conscients d’aquestes maneres de fer a fi d’estar-ne previnguts i de saber fer-hi front. El podeu llegir aquí.

 

 

Afegim també un vídeo, “Desmuntant Ciutadans” que, a hores d’ara, ja ha rebut més d’ 1.700.000 visites. Es va penjar a principis de maig d’enguany i posa en dubte que la formació d’Albert Rivera sigui una proposta d’esquerres, regeneradora i acostada a la gent. En definitiva, fa paleses les incoherències de Ciutadans. Us convidem a veure’l!

Aquesta entrada s'ha publicat en Argumentari, Article, Vídeos i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.