Comunicat i accions de rebuig a la imputació de les autoritats catalanes #9NSomTots

Ara és l'hora

Òmnium Cultural, l’ANC, l’AMI i l’ACM et convoquem de manera conjunta perquè expressis el teu rebuig a la imputació de les autoritats catalanes que van fer possible el procés participatiu del 9 de novembre de 2014.

Et convidem a assistir als actes de suport a les institucions catalanes que es faran el proper  dimarts 13 d’octubre a dos quarts de vuit del vespre davant dels ajuntaments de tots els municipis de Catalunya.

També t’animem a acompanyar les persones que hauran de declarar els dies 13 i 15 d’octubre a les 10 del matí al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (passeig de Lluís Companys, 14-16, Barcelona). El mateix dia 15 d’octubre també s’ha previst una concentració de càrrecs electes davant del TSJC.

I et proposem que enviïs una carta de protesta a les instàncies judicialsAquí la tens!

Et continuarem informant d’altres accions de mobilització per aquesta causa.

Moltes gràcies!

Jordi SáchezJordi Sànchez
President de l’Assemblea Nacional Catalana
Quim TorraQuim Torra
President d’Òmnium Cultural
Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat ANC, Concentració i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.