Dijous 15 d’octubre commemorem el 75è aniversari de l’afusellament de Companys i acompanyem a Mas al jutjat.

anada a MontjuicHem exhaurit les places per anar amb autocar a la commemoració del 75è aniversari de l’assassinat del president Lluís Companys, just el dia que ha estat citat a declarar el president Mas.

Us convidem però, a anar-hi amb els mitjans propis per assistir a la marxa de torxes a la matinada i a l’ofrena floral a la tomba del president a Montjuïc i, després a defensar el dret de vot i a fer costat al president, imputat pel 9N, als mateixos jutjats.

Les persones que hi anireu amb autocar recordeu de ser molt puntuals, a les 5 de la matinada a la plaça Marcet.

Defensem la democràcia i la independència!

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.