26 d’octubre formació sobre immigració. Reptes per un estat plural i inclusiu.

Nou logo 120 pngEl proper dilluns 26 d’octubre,  la sectorial de l’ANC Immigració per la independència  durà a terme una formació adreçada a tots els socis, simpatitzants i col·laboradors en general, que vulguin conèixer quins arguments, llenguatge més adient, realitat i interessos del col·lectiu, etc, amb la intenció de poder-se acostar als immigrants des d’un punt de vista relacional més òptim i proper en el que poder establir ponts que ens permetran eixamplar la massa sobiranista.

Pensem amb tots aquells que formeu part de les UA’s, d’actes, etc., i tothom qui hi pugui estar interessat.

Lloc: Masia de Can Feliu (Sant Quirze del Vallès)

Hora: 7 tarda

Saola kingolo Anna Perez

 

La formació la impartiran Saoka Kingolo (coordinador de la sectorial d’immigració d’ANC) i Anna Pérez (Comissió d’accions sectorials de l’ANC).

 

Sobre la metodologia, faran una exposició  d’uns 3/4 d’hora on seguiran el sumari, amb informació de continguts i exemples concrets i en finalitzar s’obrirà un torn per compartir experiències, resoldre dubtes i explicar accions concretes que han funcionat en diverses poblacions.

Sessió de formació sobre immigració

En les darreres dècades, la població de Catalunya s’ha vist considerablement augmentada (16%) per l’arribada d’un gran nombre de persones immigrades, una part de les quals ja està nacionalitzada actualment, tot i que molts d’ells no han exercit el seu dret a vot. I és evident que un percentatge tan gran de persones no pot quedar al marge del procés.  Per aquest motiu, la Sectorial d’Immigració organitza aquesta sessió de formació amb l’objectiu d’eixamplar la massa sobiranista amb independència del lloc on s’hagi nascut, i així construir un nou estat plural i inclusiu en el que tots siguem socis fundadors.

Sumari:

Reptes

1.       Presentació de la sectorial i protocol de treball de les AT

2.       La immigració amb dades

3.       Argumentari genèric

4.       Llenguatge pro-actiu envers la immigració

5.       Ciutadania i papers

6.       Preguntes i inquietuds que es plantegen les persones immigrades sobre el procés. Possibles respostes.

7.       Torn obert de debat i preguntes

Pensem que aquesta formació és MOLT interessant i us recomanem a tots els que hi podeu anar que feu l’esforç, segur que en sortireu molt satisfets!

Per a inscriure-us ompliu aquest premeu aquest formulari d’inscripció

Som-hi! El nou país el farem entre tots! Fem-ho possible!

Gràcies per participar-hi!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Argumentari, Formació i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.