Netflix s’oblida del català

905706_1008831705824959_8753611546016202203_oNetflix, la plataforma per excel·lència per veure continguts multimèdia sota demanda a través d’Internet, va aterrar fa dues setmanes a l’Estat espanyol. Malauradament, però, no és possible visionar el contingut en català: els únics idiomes disponibles són l’anglès i l’espanyol.

Arran d’una carta que va enviar el director de la Plataforma per la Llengua al director de comunicacions de Netflix, s’ha sabut que si es confirma que la demanda de continguts en català és elevada, l’empresa americana rectificarà i oferirà continguts en català. Això suposaria més internacionalització del català i seria molt positiu per la indústria audiovisual catalana. 

Si creieu que Netflix està vulnerant els drets lingüístics dels catalanoparlants, sumeu-vos a la crida i signeu la petició presentada per la Plataforma per la Llengua a través d’aquest enllaç: http://canvia.cat/peticio-netflix/. Necessitem 25.000 adhesions!

També podeu fer la vostra piulada de suport a Twitter amb l’etiqueta

Junts ho farem possible!

Aquesta entrada s'ha publicat en Recull signatures i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.