Àngel Ros contra el català

El juliol passat, Àngel Ros, candidat del PSC i alcalde de Lleida, va pactar amb Ciutadans per poder tornar a encapçalar la Paeria. Un dels punts d’aquest acord incloïa revisar el reglament d’usos lingüístics, cosa que a la pràctica, suposaria que el castellà s’imposés com a llengua preferent a l’Ajuntament de Lleida, en detriment del català.

La Plataforma per la Llengua adverteix que aquest pacte infringeix la normativa catalana de la Llei de política lingüística i arracona el català, que passa a ser una llengua de segona. Per aquest motiu, han engegat una campanya de llançament de tomàquets virtuals a l’Àngel Ros per expressar el rebuig contra el seu acord.

Captura2Entreu a aquest web per llançar el vostre tomàquet a Àngel Ros! Allà podreu triar quin missatge li voleu fer arribar: n’hi ha sis de disponibles.

Omplim el seu correu electrònic amb milers de tomàquets! Recordem-li que el català s’ha de respectar: #lallenguanoestoca!

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.