Manifest blaugrana. Adhereix-te a la petició al Parlament europeu.

estelades Camp nou2

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i Drets portaran a terme un seguit d’accions per demanar a la UEFA que respecti la llibertat d’expressió dels aficionats del FC Barcelona. Aquestes entitats han volgut exemplificar el suport de la societat civil a les estelades, un símbol que no hi ha cap llei que la prohibeixi i que, fins i tot, el Parlament de Catalunya hi ha donat suport en una resolució.

En aquest sentit, com a resposta a la decisió de multar el Barça amb 40.000 euros per les estelades i els crits d’independència dels seus aficionats al partit que els va enfrontar al Bayer Leverkusen, el dimecres 4 de novembre, 300 voluntaris van repartir 30.000 estelades al partit que enfrontar els blaugranes amb el BATE Borisov. D’aquesta manera, es va aconseguir una imatge de suport de l’afició barcelonista a la llibertat d’expressió.

 

Manifest BlaugranaAra volem demanar-vos que us sumeu a la iniciativa que des de l’ Associació Manifest Blaugrana impulsem en defensa de la llibertat d’expressió dels catalans.

La setmana vinent enviaran una carta als europarlamentaris catalans (podeu llegir-la aquí), on se’ls demanarà que presentin una petició al Parlament Europeu per a que la UEFA canviï la seva normativa i no sancioni mai més l’exhibició d’estelades al Camp Nou ni els càntics d’independència.

estelades Camp nou

 

Us podeu adherir com a signants de la petició en aquest enllaç

No ens deixem trepitjar. Respecte als nostres símbols! Som-hi! No ens aturarem!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Recull signatures i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.